▫️علت:
1- طول دادن و مکث کردن زیاد در دستشویی (افرادی که مشکل یبوست و دفع دارند و مجبورند بیشتر در دستشویی باشند غالبا دچار بواسیر میشوند).
2- نَشُستن مقعد با آب (هرچند استفاده از، پارچه، دستمال، سنگ و ... نیز باعث پاکی مقعد میشود ولی استفاده نکردن از آّب سبب بواسیر میگردد؛ به مبحث #دستشویی مراجعه شود).
نکته: شستن مقعد با آب سرد نیز سبب دفع بواسیر و پیشگیری از آن میشود.
3- شُستن مقعد با آب گرم و ولرم.
نکته: شستن با آب سرد، سبب دفع و پیشگیری از بواسیر است.
ادامه مطلب
+ نوشته شده در سه شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت ۱۵:۳۵ توسط آرمیتا زمانی دسته :
نظر(0)
مواظب باشید بواسیر را با ترک یا شقاق یا فیشر اشتباه نگیرید وگرنه مدتها روی یک بیماری تمرکز میکنید درحالی که بیماری اصلی چیز دیگری است. بعضی وقتها ترک یا شقاق با چشم دیده نمیشود وعلایم آن مشابه بواسیر است که ممکن است به اشتباه بیافتید.
در بواسیر درد به هنگام دفع است ولی در ترک، معمولا درد یکی دو ساعت پس از دفع شروع میشود و چند ساعت ادامه دارد. در ایتدا ممکن است با ترشحات بزاقی در مقعد همراه باشد ولی بعد تبدیل به ترشحات زرد رنگ (چرکی) و گاهی خونابه میشود. ممکن است یک برآمدگی سوزک مانند در مقعد نشانه وجود آن باشد. برای درمان آن پماد آنتی فیشر استفاده میشود. استفاده زیاد از پمادها ممکن است باعث خارش و درد در مقعد شود و رنگ پوست محل هم سرخ شده و حالت حساسیت ایجاد شود.
بهترین و عالی ترین درمان برای آن تنقیه یا استعمال و مالیدن روغن زیتون به مقعد است. آن هم حدود کمتر از نیم ساعت قبل از دفع. یعنی به کمک یک سرنگ (بدون سر فلزی آن) مقداری روغن زیتون یا آب به ابتدای روده بزرگ وارد کردن. من صد بار اینکار را کرده ام و خطری نداشته است. با تحریک نشدن و ترک نخوردن مجدد زخم، دردی نخواهید داشت. ولی ممکن است ترشحات ادامه یابد. لطفاٌ نظر دهید.
منبع: درمان شقاق با لیزر
+ نوشته شده در سه شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت ۱۵:۳۴ توسط آرمیتا زمانی دسته :
نظر(0)
یکی از شکایت های سنین جوانی که بیشتر در آقایان دیده می شود ، ترشحات پشت ، مخصوصا از ناحیه شکاف باسن و کثیف شدن لباس زیر این افراد می باشد.کیست مویی قبلا به عنوان یک بیماری مادرزادی شناخته می شد ولی امروزه به عنوان یک مشکل اکتسابی معرفی شده است .
این بیماری بیشتر در افراد پر مو دیده می شودو بیشتر شامل حال کسانی است که شغلهای نشسته دارند به همین علت به آن بیماری رانندگان هم گفته می شود. بیشتر بیماران هنگامی مراجعه می کنند که که مو وارد بدن شده و یک عفونت موضعی ایجاد کند و به فولیکولیت تبدیل شده و بعد از آن به مرور زمان بصورت یک آبسه در آید و موجب درد و توده پشت(بالای شکاف باسن ) می گردد. بیمار موقع نشستن درد دارد. در این مرحله که فاز حاد بیماری است،آبسه باید تخلیه شودو اینکار با بی حسی موضعی و شکاف روی آن و خارج کردن ترشحات و چرک صورت می گیرد. و بیمار با دستورشستشوی روزانه مرخص می شود . و در مرحله بعدی که بعد از چند هفته است بیمار باید جهت جراحی اصلی مراجعه کند.
ادامه مطلب
+ نوشته شده در سه شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۵ساعت ۱۵:۳۴ توسط آرمیتا زمانی دسته :
نظر(0)
يكي از شكايت هاي نسبتا شايع، مخصوصا در سنين جواني، به ويژه در بين آقايان، ترشحات خط بين دو باسن و كثيف شدن لباس زير است كه دليل آن، كيست مويي يا همان سينوس پايلونيدال است كه علت دقيقي براي آن شناخته نشده اما عواملي از قبيل رويش غير طبيعي موها از دلايل اصلي آن است. ايجاد فشار در ناحيه ي پوست ممكن است از علل ديگر آن باشد. اين بيماري بيشتر در افراد پُر مو ديده مي شود؛ مخصوصا در كساني كه شغل هاي نشسته دارند؛ به همين علت، به آن بيماري رانندگان هم گفته مي شود. زياد نشستن هاي طولاني، چاقي، صدمات پوستي و التهاب در پوست و سابقه ي فاميلي از جمله عوامل مستعد كننده ي ابتلا به اين بيماري است.
ادامه مطلب
+ نوشته شده در پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۵ساعت ۱۵:۴۶ توسط آرمیتا زمانی دسته :
نظر(0)
يكي از بهترين روشهاي درمان غير جراحي و كاملاً سرپايي كه مورد تائيد سازمان غذا و داروي آمريكا ( FDA) ميباشد همان روش IRC ميباشد.
ادامه مطلب
+ نوشته شده در چهارشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۵ساعت ۱۵:۰۶ توسط آرمیتا زمانی دسته :
نظر(0)
- در جراحی کیست مویی با لیزر نیازی به پانسمان داخل زخم وتراشیدن زخم وجود ندارد و از روز بعد بیمار می تواند حمام بگیرد و داخل زخم را با آب و صابون بشوید در حالی که در جراحی معمولی پانسمان داخل زخم و تراشیدن زخم ضروری است.
ادامه مطلب
+ نوشته شده در دوشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۵ساعت ۱۴:۲۱ توسط آرمیتا زمانی دسته :
نظر(1)
خونريزى: اولين و شايع ترين علامت خونريزى است. خونريزى هنگام اجابت مزاج است كه پس از دفع مدفوع سفت ايجاد مى شود و به صورت خون روشن و تازه روى كاسه توالت مى چكد. وضعيت آن طورى است كه اكثراً پس از مدفوع است و به عبارتى از مدفوع جدا است.
افراد بايستى متوجه باشند كه اگر خون مخلوط با مدفوع باشد بايستى به ساير عوامل مثل سرطان ها، پوليپ ها و كوليت ها مشكوك شده و حتماً بررسى كامل كولون توسط جراح متخصص كولوركتال انجام شود.
ادامه مطلب
+ نوشته شده در یکشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۵ساعت ۱۴:۱۲ توسط آرمیتا زمانی دسته :
نظر(0)